Products & Services

SEAMON Netværks Overvågning

Som IT ansvarlig, er Seamon et stærkt redskab, der overvåger alle enheder i netværket fra access points, switche over routere og gateways. Informationer er præsenteret i en grafisk brugerflade og yderst let at gå til. Du vil modtage alarm og notifikationer hvis en enhed går ned, samt kunne spore enheden på skærmen med få klik frem til positionen, hvor enheden sider.
  

Forretning i dag, afhænger i høj grad af at kunder kan flytte data og kommunikerer med en stabil forbindelse til omverden. Systemudfald og manglende ydelse på gæstenetværk, kan ses tydeligt på bundlinjen af forretningen. En kontinuerlig overvågning af gæstenetværket gør det muligt at finde og spore problemer, før end de udvikler sig til et egentligt nedbrud.
 

 


 

Seamon - Skylink netværksovervågningssystem Seamon netværksovervågningsservices 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

  

 


 

 

SEAMON NMS - er bygget op over et distribueret polling agent arkitektur for at udnytte den bedste perfomance i en overvågningsløsning. Systemet kan overvåge system fra nogle få enheder op til flere hundrede enheder. Fjernadministrations software og SSL Web baseret konsolinterface giver real-tids informationer til jeres IT-Afdeling.
 


 

Kontakt os i dag for yderligere oplysninger omkring SEAMON