Products & Services

Sealink Gæste Net System - Hosted Gæste netværk

Sealink net access systems findes i 3 grund versioner, som dækker gæstenetværksløsninger fra et enkelt access punkt i et konferencerum til større hotelkæders gæstenetværk.

 

Vores system bygger på en stabil, skalerbar platform med høj sikkerhed, hvor vi har mulighed for at integrerer moduler, som svarer til det en kunde ønsker af deres gæstenetværk. Systemet er designet til at understøtte gængse programmer og produkter der skal fungerer uden problemer for gæsterne.

 

Uanset om du har brug for et gæste netværk med et enkelt access punkt eller en high-end gæste netværksmiljø, med flere tusinde access punkter, er vi sikre på at vi kan tilbyde en løsning, som vil dække jeres behov. Samtidig fokuserer vi på en langsigtet partnerløsning, hvor vores produkter skaber en konkurrencemæssig fordel og brændstof til ny vækst og lønsomhed i jeres virksomheds produktive miljøer.

 

Vi er fortrolige med at når alle aspekter i en løsning er medtaget i en beslutningsproces, vil den samlede omkostning for vores services være blandt de laveste inden for området - kontakt os i dag for et godt tilbud.

 

For yderligere oplysninger omkring vore produkter - hent vores produkt guide på nedenstående link.


 

 Sealink Technology - Produkt Guide

Download vores Produkt Guide - (PDF)