Hvorfor vælge Sealink?

Hvorfor kunder vælger Sealink som deres netværksleverandør?

Sealink net access systems findes i 3 grund versioner, som dækker gæstenetværksløsninger fra et enkelt access punkt i et konferencerum til større hotelkæders gæstenetværk. Vores system bygger på en stabil, skalerbar platform med høj sikkerhed, hvor vi har mulighed for at integrerer moduler, som svarer til det en kunde ønsker af deres gæstenetværk. Systemet er designet til at understøtte gængse programmer og produkter, der skal fungerer uden problemer for gæster.

Vi er fortrolige med at når alle aspekter i en løsning er medtaget i en beslutningsproces, vil den samlede omkostning for vores services være blandt de laveste inden for området.

kontakt os i dag for et godt tilbud.

Sealink mener, at dit Brand er af stor betydning for dig og at i gæsternes oplevelse afspejles "værdierne" af hotellet. Sealink tilbyder en skræddersyet Internet Gæste 'Portal' specieldesignet til jeres Hotel og konferencecenter, hvor vi kan formidle informationer, som du mener er vigtigt for dine gæster eks. Vejret, Flight Times ? ect..

Vi benytter os ikke af shared-revenue. Men tilbyder vore løsninger på en fastpris serviceaftale. Alle indtægter tilfalder lokationen. Det betyder, at du kender de faktiske omkostninger til et gæstenetværkssystem og vi er overbeviste om, at de samlede omkostninger ved vores system, er yderst konkurrencedygtig.

Du kan også være interesseret i at give specifik VIPs eller suiter en mulighed for garanteret båndbredde eller at tilslutte mødelokaler med offentlig routet IP adresser. Alle vores systemer er fuldt programmerbare og ændringer kan foretages inden for få sekunder via vores Skylink Dashboard Interface.