Om Os

Sealink, Gæste Internet Service Leverandør

Sealink Technology blev grundlagt i 2004 med det formål, at udvikle et gæste internet adgangssystem til det maritime miljø.

Med sikkerhed og brugervenligløsning som primær faktor baseret på en robust platform, udviklede vi en avanceret løsning, hvor vi kunne adskille services til gæster og virksomheder på et skalerbart system.

Vores system blev en succes indenfor Erhvervshavne og Off-shore industrien, hvorefter vi videreudviklede systemet til hotel- og konferencebranchen, som et modul opbygget hosted service, der kunne tilpasses kundernes forskellige behov, hvor gæsteinternetadgang via log-in side med lovpligtig logning er grundstenen.

Vi har siden 2007 udviklet os til en specialist indenfor hotel- og konferencebranchen, hvor vi med en høj fokus på vore kunder, constant har focus på optimering af vores systemer, til at gæster nemt og let kan tilgå internetadgang.

Hvad laver vi?
Vi leverer et hosted gæstenetværkssystem, hvor I som vores kunde, kan markedsføre jer overfor jeres gæster via ”Branded Login Portal”samt outsourcing af den lovpligtige logningspligt. Hertil kan man efter behov tilvælge driftsovervågning af netværk og servere, avanceret konferencemodul, der giver en garanteret hastighed til det pågældende konferencelokale eller en offentlig ip adresse til et Videokonferencesystem eller en central informationsdatabase, der på kædeniveau leverer real-time informationer omkring kædens gæstenetværks.

Vores løsning er blevet installeret i:

Hoteller
Konferencecentre
Virksomhedsmødelokaler
Lufthavne
Erhvervshavne
Marinaer
Skoler / Uddanelsescentre

Vores filosofi er:
at Internetadgang skal være nemt tilgængelig for gæster med en høj driftssikkerhed, hvilket er nøglen til vores succes.

Hotel- og Konferencebranchen bruger i dag vores system til at øge den daglige indtjening enten som primær aktiv for betalingsadgang eller sekundær, som en fri internetadgangsservice, med mulighed for indsamling af news mail tilladelser til deres news mail servere - i en “state of the art” løsning.

Hvorfor os?
Vi leverer et system, der giver en bruger oplevelse, der er second to non! Hvor vi samtidig tager os af al der ligger under logningsbekendtgørelsen med mulighed for optimal udnyttelse af netværket.