Højteknologisk
Gæstenetværkssystem


Crowne Plaza Copenhagen Towers har integreret Sealink's flagskibs system Skylink, der indeholder over 500 vlans herunder Trådløst IP-telefoni, differentieret båndbredde på gæstenetværk.

SkyLink Wireless
Gæstenetværks System

Sealink Technology har leveret et komplet nyt trådløst netværkssystem baseret på seneste 802.11ac trådløse teknologi, samt et nyt logisk kablet netværk, der gør Ascot Hotel i stand til at servicere deres gæster med op til 200 mbit internetadgang.

Operaen

Den Kongelige Opera bruger Frontlink fra Sealink Technology til deres gæste netværksservice, systemet er en hosted løsning med lovpligtige logning

FreeLink - Gæstenetværk

Sealink Technology har integreret vores FreeLink gæste netværkssystem på Hotel Vejlefjord. Administrations- og Backoffice netværk er sammenkoblet via MPLS forbindelse fra Hotellet til management virksomheden Copenhagen Hotel Management i København.

Teknisk Rådgivning
Avanceret trådløst netværk til 54 folkeskoler

Aarhus Kommune Børn & Unge og Sealink Technology, har indgået aftale om teknisk rådgivning til etablering af et nyt Trådløst Netværk til kommunes 54 skoler.

Op til 200mbit Internetadgang

Konference netværket hos Crowne Plaza Copenhagen Towers leveres af Sealink Technology's højteknologiske konferencemodul. Servicen kan leverer netværksadgang på op til 200 mbit, med offenlige routet ip adresser direkte til gæsten. Dette er nok det bedste og hurtigste konference netværk i Europa!

FrontLink Gæstenetværk

First Hotels - Skt. Petri i København benytter sig af Sealink Technology' frontlink system, der indeholder avanceret kablet- og trådløst gæstenetværk med sessions logning.

Sealink

Sealink Technology' har integreret et avanceret trådløst netværkssystem hos det børsnoterede selskab Andersen & Martini A/S. Systemleverancen omfatter også FronLink gæste internetadgangssystem via GRE, VPN og VLAN tunnelering af trafik til alle afdelinger hos en af landets største bilforhandlere.

FRONTLINK
Skuespilhuset

Det Kongelige Teater's Skuespilhus bruger Frontlink fra Sealink Technology, for at sikre deres gæsters Internetadgang med et stabilt og sikkert system!

FrontLink
Gæstenetværk

Sealink Technology' FronLink system er leveret til Choice Hotel TwentySeven i København

Højteknologisk
Konferencecenter

Saltoftehus er et gods udenfor Kalundborg. Godset har et Højt avanceret konference center, som kører på FronLink system fra Sealink Technology. Her kan Saltoftehus præsenterer Internetadgang på 100 mbit til deres gæster.

Trådløst
Hotspot

Aarhus Havn har valgt Sealink Technology som deres partner og leverandør af et trådløst netværk til havnens besøgende. Det trådløse system fra Sealink dækker mere end 12 km kaj længde.

Netværksløsninger

Sealink Technology leverer et system, der giver en brugeroplevelse, der er second to non! Hvor vi samtidig tager os af al der ligger under logningsbekendtgørelsen med mulighed for optimal udnyttelse af netværket.

Avancerede
netværksdesign

Et af de væsentlige elementer for en virksomheds succes, er tilvejebringelse af gode
service til gæster og besøgende.

De mest prestige fyldte hoteller og virksomheder i Danmark har betroet Sealink Technology til levering og design af kablede- og trådløse netværk til både gæster og administration. Sealink er leverandør af IT netværkssystemer, med speciale i design og integration af kablede og trådløse netværksløsninger samt internet-infrastruktur. Vores installationer findes på hoteller, skoler, havne, lufthavne, private virksomheder og teatre i Europa. Vores sortiment af tjenester omfatter også den lovpligtige anti terror logning, overvågning af netværk samt intern support for vore kunder.